jom ikuti kisah saya.sorry jarang hupdate blog!..byaselah kan CANDIDATE SPM niey..doakan titew tau!
sorry yo!.bila mulut ingin berbicara tetapi lidah terasa kelu :)

Selasa, 26 April 2011

kuatkanlah aq ya allah

 

              KENAPA ANIS MENGHARAP BENDA YANG TAK PASTI!..Berikanlah aku kekuatan ya allah!

 kenapa hati ini telah dicuri oleh dye!..walaupown dye hanya sekadar kawan je..kenapa bole jd macam nie!..kenapa perasaan itu datang tanpa dipaksa..

   


                  mestie plik kan asal anis jiwang pulak ary nih..tp siyes nie memg dr perasaan anis sendiri..ingtkan nak elak dr feeling feeling nih but still happen!..

tp kan pelik lah ngn perasaan nih..sekejap sekejap menyakitkan,kadg kadg mengembirakan..pelik sgt la..tp siyesly memg na elak..penat lah hari hari nangis coz makan hati ngn sikap SI DIA..
ekceli anis na lupakan dye..btol nie oke!..ulang suara! I TRY TO FORGET him..lgpown anis nie tak nak lah jd batu penghalang antara si dia dan girls dye kan..baik pulak kan anis nie..haha..maybe tak de jodo antara kami..redha je lah kan..lgpown mestie ade hidayah disebalik sume nie..maybe mestie dapt lg BAIK dr dia


lgpown buat ape na kejar cinta dunia padahal cinta allah anis ta gapai lg!..

k lah kne off lah..tata..bye bye darling!




best ta?klu best jgn malu malu LIKE ye

3 ulasan:

domoskymagenta berkata...

akk da ade pkwe da , kak ? ! :O

aniss berkata...

haha..adq!..ta de pakwe but suka kat dye je..:'(

Sha'' berkata...

"rahsea hati ta de sape yang tahu.."

AKU DA ADA !~!! xO... hm.. tapi tak taulah.. mudah2han hang dpt jdh yang terbaik ^^ insya-Allah!

pelangi